Untul se topeste la foc mic.Peste unt se adauga celelalte ingrediente amestecate bine si se fierb impreuna pana ajung la culoarea maronie.
Se adauga faina cat cuprinde pentru un aluat mai moale deoarece din cauza mierii se intareste.Se lasa la racit 5 minute.
Aluatul se imparte in 4 bucati egale.Din fiecare bucata se intinde o foaie care se va coace pe fundul unei tavi.
Aveti grija ca foile la coacere se vor intari.Tava trebuie unsa si tapetata cu faina f bine inainte de punerea foilor.Puteti intinde foile direct pe dosul tavii daca va este mai usor.
Foile se vor umple cu crema,iar deasupra se va pudra cu zahar pudra.
Prajitura se taie a doua zi dreptunghiuri mici sau patrate mici.
Veti avea mare succes cu aceasta reteta!Eu cu \"mimozele\" mi-am cucerit sotul!!!!!!!
Va pup si va doresc pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise