Minciunele

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 40 gr smantana
  • 20 gr zahar
  • 3 gr sare
  • 50 ml kirsch sau rom
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Bateti ouale cu smantana, adaugati sarea, kirsch-ul i zaharul. Turnati faina in ploaie pana se face o pasta moale, care insa sa poata fi intinsa cu sucitorul. Intindeti o foaie de 3 mm grosime, taiati rondele, romburi sau semilune, prajiti in ulei incins si serviti-le pudrate din belsug cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise