MINGIUTE CU FRUCTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fructe confiate
  • 200 g migdale
  • 300 g alune
  • 150 g cacao
  • 200 g ciocolata alba
  • 500 g miere de albine
  • scortisoara dupa gust
  • esenta de migdale

Mod de preparare

Mierea de albine se da in clocot, se toarna alunele, migdalele pisate in bucatele mai mari,fructele confiate taiate cubulete,scortisoara dupa gust,esenta de migdale si se ia de pe foc amestecandu-se bine.

Compozitia obtinuta se imparte in doua parti.Prima parte se amesteca cu cacao,iar cea de a doua parte cu razatura de ciocolata alba si se lasa la racit.

Cand s-a racit foarte bine se formeaza mingiute si se aranjeaza alternativ pe platou.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise