Mingiute de pui cu susan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata pui
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 1 ou
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • susan
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu carnea, oul si pesmetul.

Se condimenteaza amestecul cu piper si cimbru si se sareaza dupa gust.

Cu mainile umede se formeaza sfere care se rostogolesc prin susan si se rumenesc in baie de ulei incins.

Se servesc fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnituri de legume.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise