Mingiute de pui cu susan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata pui
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 1 ou
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • susan
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu carnea, oul si pesmetul.

Se condimenteaza amestecul cu piper si cimbru si se sareaza dupa gust.

Cu mainile umede se formeaza sfere care se rostogolesc prin susan si se rumenesc in baie de ulei incins.

Se servesc fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnituri de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise