Mini checuri cu de toate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4 ouă
  • -4 linguri făină(cu vârf)
  • -150 g cașcaval
  • -150 g șuncă
  • -50 g ciuperci
  • -100 g măsline
  • -un ardei (rosu)
  • -o linguriță praf de copt
  • -sare și piper
  • -1 linguriță chimion

Mod de preparare

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți măslinele se sâmburi ,tai și ciupercile.

Pui toate ingredientele într-un vas încăpător peste care adaugi gălbenușurile,făina care a fost amestecată cu praful de copt,adaugi chimionul,sare și piper după gust și amesteci totul.

Poți adăuga și 2-3 linguri de apă dacă vezi că nu poți încorpora toată făina.

Bați spuma albușurile și apoi le pui in compoziția checului,amestecând până când se încorporează în totalitate.

Amesteci compoziția cu grijă ,pentru a nu se strica spuma de albușuri.

Pregătești formele si pui aluat in fiecare forma .Introduci formele în cuptorul preîncălzit și coci mini checurile circa 30-40 minute la foc potrivit.(In aceste mini chechuri puteti adauga si alte ingrediente in functie de preferinte ).

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise