Mini checuri cu de toate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4 ouă
  • -4 linguri făină(cu vârf)
  • -150 g cașcaval
  • -150 g șuncă
  • -50 g ciuperci
  • -100 g măsline
  • -un ardei (rosu)
  • -o linguriță praf de copt
  • -sare și piper
  • -1 linguriță chimion

Mod de preparare

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți măslinele se sâmburi ,tai și ciupercile.

Pui toate ingredientele într-un vas încăpător peste care adaugi gălbenușurile,făina care a fost amestecată cu praful de copt,adaugi chimionul,sare și piper după gust și amesteci totul.

Poți adăuga și 2-3 linguri de apă dacă vezi că nu poți încorpora toată făina.

Bați spuma albușurile și apoi le pui in compoziția checului,amestecând până când se încorporează în totalitate.

Amesteci compoziția cu grijă ,pentru a nu se strica spuma de albușuri.

Pregătești formele si pui aluat in fiecare forma .Introduci formele în cuptorul preîncălzit și coci mini checurile circa 30-40 minute la foc potrivit.(In aceste mini chechuri puteti adauga si alte ingrediente in functie de preferinte ).

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise