Mini croissante cu ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj (450 g)
  • o ciocolata (100 g)

Mod de preparare

Mai intai scoatem aluatul din congelator si-l lasam la dezghetat la temperatura camerei.

Ciocolata o taiem in 16 bucati.

Intindem putin aluatul si il taiem in 8 bucati egale. Aceste opt bucati obtinute le taiem pe diagonala.

Punem ciocolata la baza fiecarei bucati si rulam spre varf.

Asezam croissantele intr-o tava tapetata cu hartie de copt pe care o vom da la cuptorul preincalzit la foc mediu ,pentru 20-25 minute, pana se rumenesc usor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise