Mini-frigarui cu smintina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 24 cartofi mici
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • 200 ml smintina
  • 1 borcan de icre de hering sau somon si arpagic maruntit

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se trage cartofii prin ulei si sare si se coc timp de 40 min. Se cresteaza fiecare cartof la virf si apasa-l pina se deschide ca o floare. Pune o lingura de smintina inautru, iar deasupra icre si arpagic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise