Mini patiserie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 250g unt moale
  • 200g zahar
  • 6 galbenusuri
  • Optional:
  • nutella,gem,zahar pudra

Mod de preparare

Framantam o coca din faina,zahar,unt moale(scos cam cu o jumatate de ora din frigider),si galbenusurile de ou;

Coca obtinuta o tinem in frigider cam 30 minute sau chiar mai mult;

Scoasa din frigider coca va devenii dura si trebuie intisa si lucrata cat mai rapid,

Fcaem biscuiti,barcute,mini tarte,de diferite forme si dimensiuni!

Le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 15-20 minue;

Umplem cu nutella sau gem,pudram cu zahar si servim!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise