Mini quiche

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Avem nevoie de o foaie pentru tarte sarate
  • de data asta am folosit foaie cumparata pentru ca eram in graba mare
  • un ou
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o lingura plina de smantana grasa ( de 30% am pus eu )
  • sare
  • piper
  • verdeturi asortate ( eu am pus ceva amestec care le avea pe toate inclusiv usturoi deshidratat). Pentru garnisit cele 6 mini quiche am folosit de daca asta : cativa creveti si calamar ( pt cele cu fructe de mare )
  • 150 de grame de somon crud neafumat ( am facut 2 cu somon) si putina sunca si ciuperci pentru alte 2 bucati.

Mod de preparare

Preparare: taiem cerculete mari foaia de tarta, eu am decupat cu un bol 6 cerculete. Asezam cerculetele intr-o tava de minitarte pensulata in prealabil cu unt. Separat intr-un bol amestecam oul cu smantana, cascavalul ras si verdeturile si condimentam cu sare si piper . In fiecare mini quiche pune cate 2 linguri din acest amestec .

Garnisim apoi in functie de preferinte, eu am facut cate 2 cu fructe de mare, 2 cu somon si 2 cu ciuperci si jambon .

Coacem la temperatura medie in cuptorul preincalzit, timp de 20-25 de minute, timpul poate varia in functie de cuptor. Se servesc caldute, eu am presarat peste patrunjel maruntit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise