Mini-tarte cu ton

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de foietaj
  • din comert; 1 cutie ton maruntit in ulei; branza (orice tip
  • cascaval
  • telemea
  • cas
  • etc...); 1-2 oua
  • 2-3 rosii
  • busuioc. Cascaval ras
  • pentru gratinat.

Mod de preparare

Eu am folosit forme de briose, pe care le-am uns cu unt si le-am captusit cu aluat de foietaj. Tonul, scurs de ulei l-am amestecat cu branza rasa, rosiile decojite, taiate cubulete (merg date un clocot, dar nu e obligatoriu, dupa gustul fiecaruia), ouale batute bine; am condimentat cu busuioc.

Deasupra am presarat putin cascaval ras si am introdus formele in cuptorul preincalzit.

Atasez si o poza, eu le-am facut pentru aniversarea uneia dintre fetitele mele, le-am pregatit pentru copii. Merg adaugate masline, gogosar sau ardei gras...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise