MINI TORTULET PENTRU MICUL DEJUN

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 8 biscuiti simpli
  • unt si gem sau dulceata dupa gust
  • o cana cu ceai din plante indulcit cu putina miere de albine si scortisoara

Mod de preparare

Se pregateste o cana de ceai din plante in care se adauga un pic de miere de albine si scortisoara dupa gust.

In ceaiul racit se inmoaie pe rand biscuitii si se monteaza mini tortuletul nostru...

Se aseaza alternativ pe farfurioara un biscuit care se unge cu unt,se adauga gem sau dulceata,ultimul strat trebuie sa fie format din biscuit.Mini tortuletul nostru trebuie sa fie format din 4 biscuiti.Cand este gata format se preseaza usor cu mana,se presara scortisoara,se orneaza cu gem,dulceata si se serveste alaturi de un ceai din plante.

Este foarte gustos atat pentru copii cat si pentru adulti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise