Minirulade surpriza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat fraged;1 borcan de gem de caise;4 oua;175gr faina;5 linguri de ulei;175gr zahar;1 lingura de esenta de vanilie;sare.

Mod de preparare

Decongeleaza aluatul.Intinde apoi pe cele 2 foi toata cantitatea de gem.Ruleaza usor,taie minirulade de aproximativ 4 cm,dupa care aseaza-le intr-o tava inalta si unsa cu ulei.Separat,bate albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare.Adauga apoi galbenusurile frecate cu ulei si esenta de vanilie.Toarna treptat faina in ploaie amestecand usor.Compozitia astfel obtinuta pune-ousor in tava peste minirulade.lasa la cuptor aproximativ 40 min.Dupa ce sa racit,taie prajitura in patratele potrivite.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise