MINIRULOURI CU CREMA DE SOMON AFUMAT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g.somon afumat,
  • 300g.branza de vaca amestecata cu smantana,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • 10 minirulouri ,gata preparate si coapte(din comert),
  • marar;

Mod de preparare

1. Somonul afumat - din care se pastreaza 2 felii - se taie in cubulete mici. Se amesteca cu compozitia de branza si smantana si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.

2. Feliile de somon pastrate se taie in fasii.

3. Minirulourile se umplu cu crema de branza, se acopera cu fasiile de somon afumat si se presara cu marar tocat. Se tin la frigider.

4. Se servesc cu un vin alb sec rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise