MINIRULOURI CU CREMA DE SOMON AFUMAT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g.somon afumat,
  • 300g.branza de vaca amestecata cu smantana,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie,
  • 10 minirulouri ,gata preparate si coapte(din comert),
  • marar;

Mod de preparare

1. Somonul afumat - din care se pastreaza 2 felii - se taie in cubulete mici. Se amesteca cu compozitia de branza si smantana si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.

2. Feliile de somon pastrate se taie in fasii.

3. Minirulourile se umplu cu crema de branza, se acopera cu fasiile de somon afumat si se presara cu marar tocat. Se tin la frigider.

4. Se servesc cu un vin alb sec rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise