Minitort cu pate de macrou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 gr peste afumat
  • -1 legatura de patrunjel
  • -1 lamaie
  • -1 cutie de 200 gr de crema branza de vaci
  • -3-4 linguri de hrean pasta
  • -3 linguri de ulei masline
  • -4 felii paine
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul tocat, uleiul, hreanul, zeama de lamaie, condimentele si se mixeaza bine pana se obtine un pate.

Gustati preparatul si adaugati hrean si condimente pana obtineti gustul dorit. Se foloseste un pahar de sampanie sau de inghetata si se decupeaza 4 cercuri de paine. Se unge fiecare bucata cu un strat generos de pate si se aseaza una peste alta. Se decoreaza cu maioneza si gogosari in otet sau cu orice altceva va doriti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise