Mish-mash - omletă

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 5 ouă;
  • - 200g branza/caşcaval;
  • - 4 roşii;
  • - 2 ardei graşi;
  • - 1 ceapă;
  • - pătrunjel şi mărar;
  • - sare, piper şi ulei.

Mod de preparare

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei.

2. Roşiile şi ardeii se tau cubuleţe, apoi adăugaţi-le peste ceapă. Se lasă la foc, 5 minute. Ouăle se bat împreună cu brânza într-un castron.

3. Se adaugă pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt, se pune sare şi piper. Apoi toarnă compoziţia peste legumele călite din tigaie.

4. Se lasă aprox., 3 minute pe foc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise