Mix de legume cu sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g mix de legume congelate
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • ulei
  • 1-2 linguri de faina
  • 200 ml supa (din apa in care au fiert legumele)
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele in apa cu sare. Se zdrobesc cateii de usturoi si se adauga la final si se stinge focul. Se pune putin ulei la incins si se adauga faina, iar peste se adauga supa si se amesteca pana cand fierbe.

Se pune apoi o lingurita de bicarbonat de amoniu si se amesteca bine pana se dizolva. Dupa 2 minute se stinge focul pentru ca altfel sosul se subtiaza. Se pune sosul peste legume si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise