morun cu ciuperci si rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morun
  • ciuperci
  • rosii
  • lamaie
  • usturoi
  • ceapa
  • unt
  • ulei de masline
  • bulion
  • vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se inabusa ceapa si usturoiul in 40 g de unt amestecat cu uleiul de masline. Se adauga apoi ciupercile , sucul de la restul de lamaie, rosile taiate cubulete si buluionul. Se asezoneaza, apoi se adauga vin alb.

Se lasa sa clocoteasca timp de 15 min. Se adauga morunul si sosul de mai sus , se lasa 3-5 min, apoi se scoate. Se leaga sosul cu untul ramas.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise