morun sau nisetru pescaresc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morun (nisetru)
  • ulei
  • ardei gras
  • rosii
  • pasta tomate
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • cimbru
  • vin alb
  • piper si sare

Mod de preparare

Bucatile de peste se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, usturoi, cimbru, piper si se introduc la cuptor si se frig. Se adauga ardeiul gras, pasta de tomate, rosii, 50 ml de ulei si se introduc din nou la cuptor 30 min; spre sfarsitul fierberii se aduga vin.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise