Moulin rouge

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50ml coniac
  • 40ml sampanie
  • 150ml suc de ananas
  • 1/2 felie de ananas
  • 4 cuburi gheata

Mod de preparare

Intr-un pahar inalt cilindric, se amesteca cu o lingurita cu coada lunga, coniacul si sucul de ananas, se adauga cuburile de gheta si sampania bine racita. Se decoreaza cu o jumatate de felie de ananas.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise