Mousse de ciocolata si prune

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 ml prune in compot
  • O lingura brandy (optional)
  • 50g ciocolata neagra
  • Coaja de la jumatate de portocala
  • 400ml iaurt grecesc
  • 100g fistic

Mod de preparare

Topiti ciocolata la bain marie, adaugati coaja de portocala si lasati sa se raceasca un pic.

Dati la blender prunele fara samburi si coaja si adaugati putina zeama de compot si brandy cat sa fie nu foarte groasa crema.

Impartiti iaurtul in doua boluri si unul dintre ele amestecati-l cu ciocolata. Puneti toate in 4 pahare, astfel:

La inceput un strat de piure de prune, apoi unul de iaurt, unul de ciocolata. Terminati cu prune si putin iaurt. Presarati deasupra fistic tocat grosier. Dati la frigider pentru cel putin o ora.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise