Mozzarella cu roșii și rozmarin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 bucată de mozzarella
  • • 2 roșii
  • • câteva măsline pentru ornat
  • • ulei de măsline
  • • piper, sare
  • • 2 ramuri de rozmarin sau busuioc proaspat (se poate folosi și varianta uscată a acestora)
  • • oregano uscat (opțional)

Mod de preparare

Azi vă împărtășesc rețeta unui aperitiv atât de delicios, de vă lingeți toate degețelele și pe deasupra super simplu de făcut!

Bucata de mozzarella și roșiile se feliază, se așează în două boluri alternând feliile de mozzarella și roșii, apoi se sarează si se piperează, se presară oregano uscat și se stopește cu ulei de măsline.

Înainte de servire se poate pune la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde pentru a se înmuia puțin brânza, se presară măslinele și se servește cu pâine prăjită. Delicios!!!!

Să aveți poftă bună!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise