Muffin crocant cu mere si unt de arahide

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana faina alba
  • 1 cana faina integrala
  • 1/4 cana zahar brun(daca se poate din trestie de zahar)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 ligurita sare
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 mar
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1 lingura zahar brun

Mod de preparare

Se amesteca primele 5 ingrediente intr-un bol.Amestecati ouale,laptele si uleiul si turnati peste faina.Adaugati marul razuit.Veti obtine un aluat cleios.

Cu ajutorul unei linguri,impartim compozitia in 12 forme de muffin.Amestecam restul ingredientelor,adica fulgii de ovaz,untul de arahide si zaharul brun si repartizam in mod egal pe muffinuri apasand usor ca sa intre putin in aluat si sa nu se desprinda la coacere.

Se coc la cuptor 20-25min la 180C sau pana devin aurii.

Reteta este una pentru persoanele care sufera de diabet,

dar nu numai.Copii de asemenea o adora mai ales daca pentru ei o facem in forme de mini muffinuri

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise