MUFFIN CU VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 g. visine,
  • 2 linguri zahar pudra,
  • 3 oua,
  • sare,
  • 70 g. zahar,
  • 250 g branza de vaci,
  • 2 lingurite de coaja de lamaie rasa,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • 40 g. praf de budinca de vanilie,
  • 20 g. faina,
  • 1/2 baton de vanilie;

Mod de preparare

1. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu putina sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa.

2. Branza de vaci, coaja si zeama de lamaie si 30 g praf de budinca de vanilie, faina si batonul de vanilie se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. In aceasta compozitie se incorporeaza albusurile batute spuma.

2. In forme speciale pentru muffins se pune compozitia de mai sus. Visenile, bine scurse, se amesteca cu 10 g. de praf de budinca si se aseaza peste muffins in tava.

3. Se preincalzeste cuptorul la 180 *C si se pune tava cu muffins la copt pentru 20-25 minute. Cand sunt reci, se pot pudra cu zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise