Muffin Flowers

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -2 oua
  • -200 ml iaurt, sau smantana
  • -150 gr. unt la temperatura camerei
  • -2 pliculete zahar vanilat
  • -100 gr. zahar
  • -1 pliculet praf de copt
  • -suc de sfecla rosie, pt culoare
  • -faina cat cuprinde, ca sa ajunga la o consistenta moale, curgatoare

Mod de preparare

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil si unse cu ulei.Dupa cum se vede, am umplut formele trei sferturi, pt ca aluatul va creste destul de mult.Am pus formele cu aluatul de briose intr-o tava, ca sa stea drepte si sa le pot manevra mai usor si le-am bagat in cuptorul incins. Dupa aprox. 15 min. au fost gata, iar dupa ce s-au racit putin le-am rasturnat, ca sa se vada florile de pe fundul formelor...find din silicon, petalele florilor de briose au iesit perfecte!

Enjoy!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise