Muffins-aperitiv

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dl malai/faina de porumb, 1 dl faina, 1 dl faina graham (sau faina obisnuita), 2 lingurite praf de copt, 1 lingurita bicarbonat, 1 ou,
  • 2 dl lapte acru sau iaurt, 75 g unt topit si racit, 3 linguri miere, 1 praz, partea verde, taiat felii subtiri, 1 dl masline verzi, tocate mare, 150 g cascaval ras

Mod de preparare

1. Se amesteca malaiul, faina, praful de copt, bicarbonatul intr-un castron.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise