Muffins cioco-coco

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g faina
  • 1 ou intreg
  • 100g zahar
  • 50g cocos
  • 60g ciocolata amara rasa
  • 90g unt
  • 300ml lapte
  • miere si cocos pt decorat
  • 1/2 lingurita de praf de copt

Mod de preparare

Amestecam faina,praful de copt,fulgii de cocos,ciocolata rasa mai mare sau picaturi de ciocolata;

Separat oul se amesteca cu zaharul pana devin o crema ,usor se adauga untul topit dar racit,iar putin cate putin se incorporeaza laptele;

Amestecul de faina se adauga in compozitia de mai sus,se amesteca de sus in jos rapid, se ung formele de muffins ,se umplu 3/4 cu compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute;

Se scot,se racoresc putin se ung cu o pensula inmuiata in miere si se presara cu fulgi de cocos;

Pt micul dejun sunt ideali,moi si pufosi;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise