Amestecam faina,praful de copt,fulgii de cocos,ciocolata rasa mai mare sau picaturi de ciocolata;
Separat oul se amesteca cu zaharul pana devin o crema ,usor se adauga untul topit dar racit,iar putin cate putin se incorporeaza laptele;
Amestecul de faina se adauga in compozitia de mai sus,se amesteca de sus in jos rapid, se ung formele de muffins ,se umplu 3/4 cu compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute;
Se scot,se racoresc putin se ung cu o pensula inmuiata in miere si se presara cu fulgi de cocos;
Pt micul dejun sunt ideali,moi si pufosi;
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise