Muffins colorate

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 150 gr bomboane gumate cu gust de fructe, tocate

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.

Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de vanilie apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in final bomboanele.

Se imparte compozitia obtinuta in mod egal in cele 12 forme. Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise