Muffins cu ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 grame faina (2 canute si jumatate)
  • 3 linguri de praf de copt
  • 120 grame zahar pudra (1 canuta)
  • 1 ou
  • 300 ml lapte
  • 85 ml ulei
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala rasa
  • chipsuri de ciocolata
  • 12 forme de muffins
  • zahar pentru tapetat formele

Mod de preparare

1-Se amesteca intr-un bol oul impreuna cu laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de portocala rasa.

2-Se incorporeaza zaharul, faina si praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie.

3-Dupa ce s-a obtinut o compozitie cremoasa ca cea pentru chec se adauga chipsurile de ciocolata (sau ciocolata rasa).

4-Se ung formele cu putina margarina, se tapeteaza cu zahar si se pune compozitia pana putin peste jumatatea formei. Se mai pun si pe suprafata compozitie din forma putine chipsuri de ciocolata.

5-Se dau la cuptor pentru 30 minute, pana se umfla si capata o culoare usor maronie.

6-Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise