Muffins cu dulceata.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -2 1/2 cani de faina
  • -1 1/2 lingurite praf de copt
  • -1/2 lingurita bicarbonat
  • -3/4 cana zahar
  • -2 oua
  • -1 cana lapte batut (sau iaurt de baut)
  • -125 ml ulei
  • -6 linguri dulceata

Mod de preparare

Preparare:

1.Se amesteca cu mixerul laptele batut cu zaharul pana se topeste2.Se adauga apoi ouale,praful de copt,bicarbonatul si uleiul.

3.Se adauga apoi faina in ploaie si se amesteca cu lingura pana se incorporeaza.

4.Se adauga 3 lingurite cu dulceata si se marmoreaza usor cu lingura.

5.Se pun in forme si se baga in cuptorul preincalzit,pana se rumenesc usor.

6.Cam asa arata scoase din cuptor.

7.Si produsul final.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise