Intr-un vas topim untul,ciocolata si zaharul,la foc mic si amestecand incontinuu;Omogenizam cu o lingura de lemn si lasam compozitia la racit;
Intre timp ungem cu unt si tapetam cu faina formele de muffins(sunt ideale acelea de aluminiu, monoportione;In compozitia de ciocolata incorporam galbenusurile unul cate unul,amestecand de fiecare data,incorporam faina toata deodata,pt a evita formarea cocoloaselor;
Cu polonicul distribuim compozitia in formele de muffins pregatite anterior(mie mi-au iesit 10 forme de muffins),acoperim cu folie de aluminiu, si le introducem in congelator timp de 4 ore;
Le scoatem din congelator,si le coacem direct in cuptorul cald 220°C pt cca 20 minute;
OBS:-nu depasiti timpul cuacerii 20\' deoarece muffinsul nu va mai avea mijlocul moale in interior;
Le scoatem din forme ,le pudram cu zahar pudra,le servim;
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise