muffins sarati cu wurstel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g faina
  • 25 g unt
  • 100ml lapte
  • 1 ou intreg
  • 60g wurstel
  • 50g cascaval afumat
  • 25 g parmezan
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare,piper

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt,parmezanul ,sare si piper;

Separat amestecam ingredientele lichide:oul,laptele,untul topit,

Separat taiem cubulete crenvustii,si cascavalul;

Amestecam compozitia lichida cu faina,amestecam usor nu mai mult de 3-4 ture,adaugam crenvustii si cascavalul;

Luam formele de muffins le ungem cu unt sau ulei ,presaram pesmet,in modul acesta nu se lipesc de forme,umplem formele 3/4;Deasupra putem orna cu pinoli faramati sau in cazul meu cu fistic faramitat,introducem in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute;

OBS: nu deschidem cuptorul pana la sfarsitul coacerii;

Ingredientele se amesteca cat mai putin posibil;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise