muffins sarati cu wurstel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g faina
  • 25 g unt
  • 100ml lapte
  • 1 ou intreg
  • 60g wurstel
  • 50g cascaval afumat
  • 25 g parmezan
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare,piper

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt,parmezanul ,sare si piper;

Separat amestecam ingredientele lichide:oul,laptele,untul topit,

Separat taiem cubulete crenvustii,si cascavalul;

Amestecam compozitia lichida cu faina,amestecam usor nu mai mult de 3-4 ture,adaugam crenvustii si cascavalul;

Luam formele de muffins le ungem cu unt sau ulei ,presaram pesmet,in modul acesta nu se lipesc de forme,umplem formele 3/4;Deasupra putem orna cu pinoli faramati sau in cazul meu cu fistic faramitat,introducem in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute;

OBS: nu deschidem cuptorul pana la sfarsitul coacerii;

Ingredientele se amesteca cat mai putin posibil;

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise