Muffins

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • compozitie:
  • un pahar de iaurt alb
  • un pahar de faina(folositi paharul de iaurt ca masura)
  • un pahar zahar
  • un pahar ulei
  • trei oua
  • un praf de copt(lievito per dolci),un praf de sare.
  • mirosuri
  • cosulete de hartie pentru prajituri
  • glazura:
  • un albus de ou
  • 200g zahar pudra vanilat
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • colorant alimentar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. Cosuletele de hartie seaseaza unaul langa altul in tava si se umplu pana la jumatate cu compozitia obtinuta. Daca vreti sa le adaugati (tip umplutura) gem sau ciocolata, nuci etc, faceti-o dupa ce ati pus comp. in cosulete. Se dau la cuptorul incins timp de 1/2 de ora sau pana devin roze pe deasupra.

Pt.glazura, bateti albusul spuma si adaugati zaharul incet incet pana devine totul o pasta, la urma adaugati zeama de lamaie si colorantul alimentar. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise