Muffins alb negru

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/2 pahar de zahar
  • 2 iaurturi de 170ml
  • 2 pahare de faina ptr copt
  • 50 gr de unt topit
  • 100 gr ciocolata amaruie topita
  • 1 plic zahar vanilat
  • putina sare

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca ouale cu zahar si putina sare si zaharul vanilat. Se adauga cele doua iaurturi, se amesteca bine, se adauga untul topit si la sfarsit faina; se amesteca bine dupa care se imparte compozitia in doua si la o parte se adauga ciocolata topita.

Se ung forme de muffins sau manjete si se toarna intai partea colorata dupa care partea alba.Se dau mufins la cuptor incalzit la 180 de grade si se coc aproape 20 de minute sau pana verificarea cu scobitoarea iese uscata.

Sunt foarte fragede si sunt minunate pentru a le servi la intalniri cu prietenii sau daca dorim sa facem surpriza cuiva si nu am cumparat nimic, o farfurie cu muffins frumos impachetata face un efect minunat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise