Musaca de cartofi cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • smantana
  • 2 oua
  • marar
  • sare
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem felii. Separat amestecam branza de vaci cu branza telemea si punem putin piper. Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezam un strat de felii de cartofi. Punem branza deasupra si mai asezam un strat de cartofi. Batem 2 oua cu putina sare si adaugam 4-5 linguri de smantana. Turnam deasupra. Presaram marar tocat si dam la cuptor. Lasam la cuptor cam jumatate de ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise