Musaca de cartofi cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • smantana
  • 2 oua
  • marar
  • sare
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem felii. Separat amestecam branza de vaci cu branza telemea si punem putin piper. Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezam un strat de felii de cartofi. Punem branza deasupra si mai asezam un strat de cartofi. Batem 2 oua cu putina sare si adaugam 4-5 linguri de smantana. Turnam deasupra. Presaram marar tocat si dam la cuptor. Lasam la cuptor cam jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise