Musaca de macaroane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g macaroane
  • 500g ciuperci
  • 1 cutie mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 100g margarina
  • 2 linguri faina
  • 100g masline
  • 4 rosii
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si morcovul se dau pe razatoare si se calesc in ulei.Se adauga apoi ciupercile taiate felii.Cand s-au inmuiat toate se pun rosiile felii,sare ,piper si cimbru.Se fierb bine ,iar la final se poate adauga si putin usturoi feliat.

In margarina topita se rumeneste faina si se stinge cu apa .La final se pune verdeata.Macaroanele se fierb in apa cu sare,se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Se tapeteaza o forma cu ulei si se pun alternativ cate un strat de sos,macaroane,ciuperci si mazare.Ultimul strat trebuie sa fie de sos.Deasupra se pun maslinele feliate si putina verdeata tocata.Se da la cuptor ptr. 30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise