Musaca de vinete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete
  • 5 rosii
  • cateva fasii de bacon
  • 2-3 oua
  • cascaval
  • piper
  • sare.

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja si se taie rondele, apoi se sareaza si pipereaza si se prajesc in putin ulei pe fiecare parte. Intr-o tava se pune un strat de vinete, unul de rosii si bacon, se repeta, iar la sfarsit puneti rosii. Se baga la cuptor pentru 15-20 min si se adauga cascavalul si ouale batute, se mai tine la cuptor pentru 5 min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise