Musaca de vinete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete
  • 5 rosii
  • cateva fasii de bacon
  • 2-3 oua
  • cascaval
  • piper
  • sare.

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja si se taie rondele, apoi se sareaza si pipereaza si se prajesc in putin ulei pe fiecare parte. Intr-o tava se pune un strat de vinete, unul de rosii si bacon, se repeta, iar la sfarsit puneti rosii. Se baga la cuptor pentru 15-20 min si se adauga cascavalul si ouale batute, se mai tine la cuptor pentru 5 min. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise