MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 piept de pui tocat
  • 5 oua
  • 1 ceapa taiat fin
  • 2-3 linguri ketchup
  • 1 pahar lapte
  • 100g cascaval
  • condimente dupa gust
  • leustean
  • unt de uns forma

Mod de preparare

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita usor+ketchup se lasa un pic la racorit si se toarna peste pieptul de pui dupa care adaugam 3 oua batute,delikat,piper si turnam peste cartofi.

Batem 2 oua cu 1 pahar de late(200ml) si adaugam leustean taiat fin dupa gustul fiecaruia,cascavalul ras,sare si adaugam peste restul compozitiei din tava.

O lasam la cuptor cam 30min pana scade.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise