muschi de porc cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi
  • file de porc
  • sunca
  • cascaval
  • cimbru
  • ceapa
  • vin rosu
  • miere lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se face o taietura in fiecare bucata de muschi de-a lungul ei si se introduc bucati de sunca si de cascaval, putin cimbru. Se asezoneaza si se leaga cu o sfoara fiecare bucata de muschi file la intervale de 4 cm.

Se presara ceapa intr-o tava lunga si ingusta, se asaza deasupra bucatile de muschi si se toarna peste ele vinul rosu. Se frig la cuptor 25 min. Se unge cu cu miere si se mai lasa inca 20 min., pana ce se rumeneste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise