Muschi impanat

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc intr-o bucata
  • aproximativ de grosimea undei sticle
  • 3 table slanina
  • 5 buc. ceapa
  • 1kg ardei gras
  • 4 capatini usturoi
  • 2 buc. telina
  • 1/2 kg morcov
  • 3-4 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi leustean
  • rozmarin
  • 1/2 kg portocale
  • 1 kg rosii

Mod de preparare

Se taie slanina astfel incat sa se obtina folii subtiri si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de porc catei de usturoi (aprox. din 2 in 2 cm), taiati in doua. La fel se procedeaza si cu morcovul, patrunjelul si telina. Se condimenteaza cu boia, sare, piper si rozmarin. Se presara pe foliile de slanina leustean si se impacheteaza muschiul in slanina. Se leaga cu ata rezistenta.

Se serveste cu garnitura de brocoli, cartofi pai, sau salata de conopida. Se mai poate servi cu salata de cruditati.

Sa aveti pofta !

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise