Muschi impanat

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc intr-o bucata
  • aproximativ de grosimea undei sticle
  • 3 table slanina
  • 5 buc. ceapa
  • 1kg ardei gras
  • 4 capatini usturoi
  • 2 buc. telina
  • 1/2 kg morcov
  • 3-4 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi leustean
  • rozmarin
  • 1/2 kg portocale
  • 1 kg rosii

Mod de preparare

Se taie slanina astfel incat sa se obtina folii subtiri si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de porc catei de usturoi (aprox. din 2 in 2 cm), taiati in doua. La fel se procedeaza si cu morcovul, patrunjelul si telina. Se condimenteaza cu boia, sare, piper si rozmarin. Se presara pe foliile de slanina leustean si se impacheteaza muschiul in slanina. Se leaga cu ata rezistenta.

Se serveste cu garnitura de brocoli, cartofi pai, sau salata de conopida. Se mai poate servi cu salata de cruditati.

Sa aveti pofta !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise