Napolitana cu crema de cicocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napoliatane
  • 250 gr margarina
  • 200 gr de zahar
  • 150 gr de ciocolata (la alaegere)
  • 150 gr nuca de cocos
  • 3 oua

Mod de preparare

Intr-o cratita de pune zaharul si margarina si se topeste se adauga ciocolata. Amestecati pana se topeste si ciocolata si apoi adaugati si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun cele 3 oua intregi unul cate unul.

Asteptati sa se raceasca si apoi puteti incepe sa intindeti crema pe foile de napoliata una cate una.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise