Napolitana cu crema de cicocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napoliatane
  • 250 gr margarina
  • 200 gr de zahar
  • 150 gr de ciocolata (la alaegere)
  • 150 gr nuca de cocos
  • 3 oua

Mod de preparare

Intr-o cratita de pune zaharul si margarina si se topeste se adauga ciocolata. Amestecati pana se topeste si ciocolata si apoi adaugati si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun cele 3 oua intregi unul cate unul.

Asteptati sa se raceasca si apoi puteti incepe sa intindeti crema pe foile de napoliata una cate una.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise