Napolitane cu crema caramel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napolitane din comert
  • 450 g zahar
  • 5 oua
  • 250 g margarina
  • 250 g biscuiti macinatii/200g nuca/alune nesarate

Mod de preparare

250g de zahar se caramelizeaza apoi separat se bat 5 oua cu 200g zahar si se amesteca cu zaharul caramelizat.

Apoi se adauga 250 g margarina si se fierbe incet pana se ingroasa.Se adauga 250g biscuiti macinati/ 200g nuca macinata/ alune nesarate.

Dupa ce se raceste se pune intre foi.

Foile unse se pun la frigider presate cu greutate pana ziua urmatoare cand se poate servi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise