Napolitane cu crema de nuca de cocos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr unt
  • 200gr zahar
  • 100gr ciocolata de lapte
  • 100gr nuca de cocos
  • 3 oua
  • un pachet foi de napolitane.

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita pe foc untul impreuna cu zaharul si se fierb pana se topeste zaharul. Se adauga ciocolata taiata bucati mici, iar dupa ce se topeste se agauga nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun ouale intregi unul cate unul amestecand continuu. Dupa ce se raceste crema se unplu foile de napulitane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise