Nectar de pere si piersici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pere bine coapte
  • 4piersici coapte
  • jumatate de lămâie
  • 2linguri de miere de albine

Mod de preparare

Se spală fructele si se taie cubulete... se pun in blender... se adauga zeama de la jumătate de lămâie si mierea se amesteca pana devin o pastă. Pt subtiere se poate adăuga o cană de apa plata. E super delicios si daca nu se pune apa e si consistent.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise