NEGRESA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 500 gr.zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 margarina
  • o cana de apa
  • o lingurita de bicarbonat si 9 linguri de faina

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun la fiert apa cu zaharul, margarina si cacaua. Cand s-a topit margarina, se da deoparte cratita si se iau 20 de linguri din compozitie si se pune deoparte. In compozitia ce a ramas punem galbenusurile, faina si bicarbonatul. Se bat albusurile spuma tare, apoi se amesteca. Se coace in tava cam 40 minute, se incerca cu o scobitoare. In compozitia ce am oprit-o vom pune 2 linguri de cacao si o fierbem, apoi o punem peste prajitura scoasa din cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise