NEGRESA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 500 gr.zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 margarina
  • o cana de apa
  • o lingurita de bicarbonat si 9 linguri de faina

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun la fiert apa cu zaharul, margarina si cacaua. Cand s-a topit margarina, se da deoparte cratita si se iau 20 de linguri din compozitie si se pune deoparte. In compozitia ce a ramas punem galbenusurile, faina si bicarbonatul. Se bat albusurile spuma tare, apoi se amesteca. Se coace in tava cam 40 minute, se incerca cu o scobitoare. In compozitia ce am oprit-o vom pune 2 linguri de cacao si o fierbem, apoi o punem peste prajitura scoasa din cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise