NEGRESA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 1 ceasca zahar
  • 1 ceasca ulei
  • 1 ceasca lapte
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • cacao
  • nuci sau alune pisate
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei,se toarna compozitia si se introduce in cuptorul incins timp de 20-30 minute.Cand este gata se scoate se presara deasupre nucile pisate sau alunile si se pudreaza cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise