Negresa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 6 oua
  • 1/2kg zahar din care(250gr)se face caramel si se stinge cu un pahar de apa
  • 1 pahar miez de nuca,taiat,

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu restul de zahar(250g)se adauga faina,siropul rece obisnuit anterior,praf de copt,nucile,cacao si albusurile batute spuma.Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la foc potrivit cca 30-40 min.Se taie rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise