Negresa

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere mari sau 3 mici
  • 500g faina
  • 300g zahar
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • jumate pachet unt
  • cacao
  • fulgi de nuca de cocos

Mod de preparare

Se dau prin razatoarele merele necuratate. Intr-un bol se amesteca merele impreuna cu: zaharul, faina, oule, esenta, zaharul vanilat, jumatate din unt, cacao pana se inegreste compozitia. Se amesteca bine pana se obtiune o compozitie omogena. Se adauga praful de copt stins cu putin otet. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu restul de unt se adauga compozitia si se baga la cuptorul preaincalzit la foc mic. Se mai incearca cu scobitoarea dupa vreo ora. Cand o scoateti presarati deasupra nuca de cocos si zahar vanilat. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise