Negresă cu cereale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 1 cană cu zahăr
  • 1 cană cu lapte
  • 1/2 cană cu ulei
  • 1 pungă stafide aurii
  • 3 linguri gem
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 cană cu cereale
  • 1 linguriță de esență de rom (dr.oetker)
  • un pic chef de găteală

Mod de preparare

Se bat ouălele spumă, se adaugă zahărul încetișor, adăugăm laptele și uleiul, amestecăm totul pt. a adăuga gemul, cerealele și praful de copt. Dăm foale la cuptor în jur de 30-35 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise