Negresa cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • * 1 cana zahar
  • * 1 cana nuca macinata
  • * 1/2 cana ulei
  • * 3 linguri de cacao
  • * 2 cani faina
  • * 1 cana apa
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * 50 g stafide
  • * 1 borcan de gem (aprox 300 g)
  • * cateva picaturi zeama de lamaie.
  • Glazura:
  • * 3 linguri apa
  • * 3 linguri zahar
  • * 3 linguri cacao
  • * 3 linguri margarina.

Mod de preparare

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.

Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45 de min la foc mediu.

Din 3 linguri de apa, 3 linguri de zahar, 3 linguri de cacao si 3 linguri de margarina am fiert o glazura pe care am intins-o calda peste prajitura racorita.

Dupa ce s-a racit glazura am decorat cu cocos si cu decor colorat pentru prajituri.

http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise