Negresa cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar brun(merge si alb)
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • 2 mere
  • 1 lingurita praf copt,
  • 150 g faina
  • sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul,iar cand se raceste adaugam ouale pe rand,batand bine cu mixerul dupa fiecare.Punem apoi zaharul,faina amestecata cu praful de copt si la urma merele curatate,taiate bucati si stropite cu lamaie.(eu le-am pus direct fara sa le mai stropesc cu zeama de lamaie,in schimb in compozitie am pus 2 linguri suc de portocala).

Lasam la cuptor la 180 grade pt 30-40 minute.Puteti acoperi cu hartie de copt sa nu se innegreasca tare deasupra.Faceti si proba scobitorii,care e cea mai sigura:)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise