Negresa cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar brun(merge si alb)
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • 2 mere
  • 1 lingurita praf copt,
  • 150 g faina
  • sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul,iar cand se raceste adaugam ouale pe rand,batand bine cu mixerul dupa fiecare.Punem apoi zaharul,faina amestecata cu praful de copt si la urma merele curatate,taiate bucati si stropite cu lamaie.(eu le-am pus direct fara sa le mai stropesc cu zeama de lamaie,in schimb in compozitie am pus 2 linguri suc de portocala).

Lasam la cuptor la 180 grade pt 30-40 minute.Puteti acoperi cu hartie de copt sa nu se innegreasca tare deasupra.Faceti si proba scobitorii,care e cea mai sigura:)

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facut

Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....

Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasa

Descopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise